Najopasniji sajt


Nezgodne podrobnosti iz Asanžovog života spreman je da otkrije i Danijel Domšajt Berg, suosnivač Vikiliksa i najbliži Asanžov saradnik, u knjizi „Unutar Vikiliksa: Vreme koje sam proveo u najopasnijem sajtu na svetu”, koja izlazi iz štampe ovog meseca. „Činjenica da se tako moćan projekat nalazi pod isključivom kontrolom nekoga ko ima strukturu ličnosti Džulijana Asanža predstavlja opasnost za doušnike i saradnike“, tvrdi Domšajt Berg.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232718/Asanz-kao-ranjivi-i-arogantni-Petar-Pan

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Najopasniji sajt

  1. Sta je svetu aloooo? Hajmo se sad svi malo ogrebati o J. Asanza, mozda nesto od harizme predje i nas? Ne cini vam se da vlada neka fiksacija Asanzovim mentalnim sklopom? Autizam hara svetom, niko ne slusa, svi ga analiziraju. Bljuv

  2. slicno kao i sa clankom Billa Kellera, kad nemaju argumenata kojima bi osporavali njegov rad, onda osporavaju osobnost i sluze se tracevima.
    ne znam na sto cilja bivsi kolega JA kad spominje “strukturu licnosti” ali ako cemo o sigurnosti dousnika, cini mi se da usprkos svim svojim problemima koje ima od optuzbi za silovanje, zatim boravka u zatvoru, onda trenutno ograniceno kretanje i veliki finacijski problemi, da se JA brine i o Bradleyu Manningu i o bankaru Elmeru. stalno ih spominje i vadi na povrsinu, da to ne radi obojicu bi samo prekrila prasina.
    sto se tice suradnika, preuzimanje na sebe medijsku paznju, koliko god mozda cudno zvucalo, stiti suradnike.
    ruku na srce, Albert Einstein na fotografijama ne izgleda bas obicno i prosjecno. i sada svojim likom strsi, a kako li je to tek izgledalo u njegovo doba. no, kada sagledas cijelu sliku, ekscentricni Albert svojim djelima doprinjeo je razvoju covjecanstva, iako je vjerojatno izludjivao svoje suradnike, zenu, prijatelje itd.

Comments are closed.